Freedom writers

Jag var ju på rusta tillsammans med min prins och då fick jag med mig hem ett sminkset med massor med olika ögonskuggor. Fy tusan vilken tur jag hade också för det var olika nyanser av brun och det är liksom det jag använder. :) Blir väl att se klart filmen jag kollar på nu och sen fixa mig, för jag hatar stress, verkligen hatar. Annars så ikväll så kommer det lite folk hit till Hölö och det blir mys med mat och antingen något sällskapsspel. :-)

Kapten Röd

God morgon,

Har nyss eller för ett tag sen tryckt i mig lite frukost och sitter här, mätt och belåten. Idag så bär det nog av till Rusta, eller nåt annat liknande. Jag känner att jag måste få komma ut lite. Behöver dessutom ett nytt nagellack. Får se ifall jag kan få tag på nåt, något som är billigt.. eftersom jag spenderade 500 spänn igår på en plattång så svider det lite i min plånbok i alla fall, hah :(

Nej nu måste jag göra mig klar så att jag inte behöver stressa, wohoo.. =)



Kapten Röd - Bua

Headhunters

Är i Hölö nu, eller vi kom hit för ett tag sedan men åkte sedan till statiol och handlade godis och lite annat. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antagligen så kommer det vara att vi ser på film headhunters men som jag känner nu är den filmen kanske inte riktigt min typ (?) men vad vet jag, får väl sysselsätta mig med cosmopolitan tidningen om den är för dålig. :) Justjaaa, min plattång gick sönder idag så jag och baby var förbi elgiganten och köpte en ny, wohoo.. och den funkar dundermega bra, fan vad jag älskar den. Haha så snabb. Hoppas att den håller länge nu också, fast den som gick sönder höll i två år så jag ska väl inte klaga. ;)

Imorgon så är det även nyår, vd händer då? Jag och killen ska i alla fall bara ta det lugnt och fira det hära, jag ska ju inte dricka nåt så det kommer bli awesome att få bara vara, tänkte däremot dressa upp mig med min klänning jag hade på julafton, ska ta bild på den.

Nu blir det film!

fast update

Fixat mig och grejs nu så är det bara packningen kvar, blir nog det och sen se på top model och vänta på att älskling ska höra av sig. Min plattång gick sönder idag så jag och finaste ska dra och köpa en ny till mig, hoppas jag hittar en billig! I need it. 

Min lilla älskling ligger och sparkar för fullt i magen och jag kan inget annat än att älska det. Så underbart. :) Jag vill att du ska komma ut nu plutt.

<33

Onödigt inlägg :)

Medans jag sitter och väntar på att plattången ska bli varm så uppdaterar jag lite hära, inte så nödvändigt men i alla fall. Jag testade en ny sminkning idag som jag gillade dock gjorde jag bara det på ena ögat och sedan en annan sminkning på det andra, så ska göra om det efter att jag har fixat mig för övrigt :)
Ska också ÄNTLIGEN byta örhänge haha fick låna ett par av mamma så mitt som jag har högst upp ska bytas! :D finally.


Hur fick vi reda på det?

Ja, det är en fråga många undrar som jag faktiskt tänkte svara på..

Jag hade ingen mens på hela sommaren men jag och Martin trodde att det var helt normalt eftersom jag åt mini piller som gjorde att jag hade en ganska oregelbunden mens. Dock så hade jag småblödningar ibland som jag DÅ trodde var mens. Men icke.. fast jag tänkte eller vi tänkte inte på att det var en graviditet på gång då, jag tror att jag förnekade det men innerst inne visste jag att det var nåt fel.

Dagarna gick och det var inte förens i oktober vi tog tag i det, vi köpte en gravtest på apoteket och redan dagen efter så tog jag mig an att ta testet eftersom man ska helst ta morgon urinet. Testet visade posetivt och det var många tankar och känslor som kom och gick. Vet inte hur vi faktiskt löste allting men allt blev löst och jag känner att vi har kommit varandra närmare. Det blev UL och sånt där och då visade sig att jag var i vecka 21 och då fanns det ingen möjlighet att göra någonting än att faktiskt fullfölja graviditeten. 

-

Nu, eller för några veckor sedan så har alla landat, familjerna och vi.. Vi är hur glada som helst att våran lilla son ska komma till oss och det är alla andra också. Även fast jag har sätt bort ifrån det, jag har inte trott att vissa är så intresserade men det är dom minsann! Men, vi är glada och vi ser verkligen fram emot det här så himla mycket. Finns inget som kan stoppa oss nu.

-

Jag får många elaka kommentarer eftersom jag fortfarande går i skolan och det har även hänt att några har slängt ut sig något dumt när jag har åkt komunalt, därför väljer jag helst att åka bil. Jag blir jätte ledsen då folk håller på och klankar ner på mig och säger att jag är FÖR ung för att ha en bebis. Men kom igen, 19 år, det är itne FÖR ungt, och jag vet att jag missar saker i livet, men jag vill hellre leva tillsammans med min son och pojkvän än att festa o så. 



Vi väntar tillsammans på våran son. Jag älskar er!<3

Let me be your hero

God morgon, eller för mig känns det som eftermiddag. Har varit vaken sen kvart över 6 då min prins åkte till jobbet och sen har jag bara haft lite morgon mys tillsammans med den övriga familjen. Så gos :-) I morse fick jag även ett jättefint halsband av min prins, det är så vackert! Kan inte sluta att titta på det. Lägger upp en bild senare/imorgon. 

För övrigt så blir jag bara hemma idag och sen senare ska jag möta upp älskling så tar vi bilen till hölö och självklart svänger vi av någonstans för att äta lite middag. Mysigt. Woho, jaa.. vad mer kan man säga..

Det har blivit skojs att blogga igen och jag känner att jag är på hugget igen. Haha får hoppas att jag känner likadant senare också :-)




Body butter

Skapade en ny kategori som heter "tips" tänkte slänga upp mina favoriter här. (:

Och denna kategori ska få börjas med body butter en underbar kräm som jag smörjer in just magen för att inte få bristningar. Just denna jag har nu hemma fick jag i julklapp så vet inte riktigt vart den är köpt men den jag hade tidigare var på the body shop och ligger på 165 kr. Den är inte så odryg som den ser ut att vara men jag kan inte leva utan den när jag väl har börjat använda produkten.

Finns massor med olika lukter och den jag har nu är kakao, en riktig favorit. Kan rekomendera kokosnöt med. :)



Bild lånad av google

12:40

Höll på med ett inlägg igårkväll men efter ett tag så började internet strula och jag fick inte igång det igen, så typiskt. Jag har i alla fall gjort om min blogg som ni ser och jag vet inte om jag är nöjd eller inte, jag antar att det kommer att ändras så fort jag får tilfälle till det. Orkar inte att inte vara nöjd.

I morse åkte jag och pappa till SEA, citygross och ICA haha, väldigt mycket åkandes men det vare värt. Vi handlade lite och så och hade lite skojs. På city gross träffade vi även morfars syster som även jobbar på BB där jag ska förlösa! Hoppas att jag får henne haha så det var lite roligt. Dock så kände jag att det var lite pinsamt då jag inte alls visste vem hon var innan hon sa det. ;$

Ikväll efter jobbet så kommer min snyggaste finaste älskling till mig, så jag längtar! Går inte en sekund utan att jag saknar honom och bara vill vara bredvid, i hans närhet. Thihi min finaste! Hoppas att dagen går fort så han kommer snart! :DD


Magen vecka 30+4


NYTT

Woho, nu är jag äntligen mätt och belåten. Jag har varit hos min syster idag och passat hennes son medans dom har hållt på o fixat och donat. MYSIG liten parvel det där. Thihi, så det har min dag gått åt att ja, göra? passa en liten skitunge och ja, ätit. :) 

Funderar på att fixa en ny header men vet inte hur jag vill ha den, eller har massor med idér men inget som jag vet att jag själv kan göra, men det kommer nog bli bra det med.. hoppas jag.. får sätta mig med ps en stund och klura :)

Så, om bloggen ser konstig ut så är det för att jag håller på med en ny design. :)
Peace


Svar på tal 2




linnea om Sällskapsresan:
fattar inte varför din kille ville att ni skulle behålla det. nu får han ingen fritid alls! så dålig stil av dig att göra så mot han. dessutom kommer du inte att bli en bra mamma, du vet ju knappt något om barn! hoppas soc tar det ifrån se!!!!

Eh, min pojkvän kommer inte få någon fritid alls? nej det kanske inte han kommer få men han kommer ju fortfarande ha sina vänner kvar så han kommer ju liksom inte vara helt bunden till mig och barnet?! och vadå dålig stil? Valet för ju bådas. Vi hade inte så många andra alternativ så att det var ju som "självklart" att vi skulle behålla det? Och haha, nej jag kanske inte vet så mycket om barn men jag kommer ju defenitivt lära mig hela tiden nya saker när jag väl har ett barn och att jag får hjälp, det kanske är helt bortglömt?


Och jag hoppas att du kommer njuta i helvetet.. att du ens säger så att socialen ska komma och ta mitt barn? att du ens hoppas på det? borde du inte bara vara glad för någon annans skull, eller är det ren avundsjuka? jag tänker göra allt för att mitt barn ska ha det bra och jag vet att min pojkvän kommer att göra detsamma.

Du kan komma tillbaka sen när du har nåt vettigt att skriva för nu säger jag bara fuck off!


Sällskapsresan

Annandagjul har snart passerat och jag o min finaste älskling har varit på mellandagsrean. Fick med oss hem lite saker till E, nappflaska och febertermometer, skojs. Efter att vi hade varit och tittat lite i affärer så åkte vi hem till mig och älskling åkte och tankade sen så myste vi en massa med min kära gudson tills vi skulle åka och tvätta bilen. Så ja, nu sitter jag i Hölö och har det underbart.

Idag går jag/vi även in i vecka 30 så fuckiiiiing nice. Nu är det inte långt kvar.

Nu, eller snart så ska jag och älskade se på sällskapsresan snowroller. Haha den är så underbar. :) Annars så går den där Mary i bakgrunden.





http://www.freeride.se/img/review/large/1817.jpg

- Man var ju nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig!

GOD JUL

Vill bara önska er en god jul och hoppas att ni har haft det riktigt bra, för det har jag haft. :)

Så, GOD JUL

Det går bra nu

MVC besöket gick bra och alla mina värden såg jättebra ut. Ska dock på ett stick UL på Huddinge nu i mellandagarna för att kontrollera att barnet växer som det ska, därmed är det också "sista" UL som skas göras. SÅ SKÖNT! Men ja, fick även en ny tid om ca 2 veckor, det går snabbt nu - jag längtar. Efter besöket så mötte jag mamma och vi tog oss en sväng på "marknaden" dom har i S centrum men fanns inte så mycket, däremot såg jag en finfin tröja på h&m som INTE kommer bli min. Har itne dom pengarna.. haha :(

Mja, just nu håller jag på att städar och grejer och ja.. det är väl det jag kommer fortsätta med här framöver, har inget bättre för mig så ;s hatar att vara mig själv ibland..


MVC besök

Mår verkligen inte bra idag! Vet inte hur jag ska sitta/stå eller allmänt bete mig. Har en sådan värk, blir trött för ingenting och jag vet inte vad :(

Idag blir det i alla fall MVC kommer bli nice och som tuur är att jag får skjuts av mamma dit. Så jag behöver inte oroa mig över att tuppa av som det känns som nu. ;(


SISTA DAGEN

God morgon,

Idag är det sista dagen i skolan vilket jag bara hurrar för. Ska snart pysa ner till skolan för att skriva ut en grej och jag hoppas att jag inte dör på kuppen. Menar, mina grannar har åkt pulka från våran backe och nu är det sviiiiin halt även fast pappsen har sandat. Hah, vi får väl se hur det går. :)

Imorgon så ska jag till MVC vilket jag faktiskt längtar efter, jag vill höra pluttisens hjärta, det är så myyys! :D fast ser dock inte fram emot blodprovet haha, blir alltid lika skraj fast det gör ju inte ont, såå sjukt. :)
Aja, whatever.. har nog inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare. 




Denna får gärna pryda i min garderob :) <3

V.29 <3

Jag är nu i vecka 29
Elektronik grundkurs G
Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 39 cm lång från topp till tå. På huvudet växer det hår. Hos pojkar har testiklarna vandrat ner i pungen. Flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna.
Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan alla bebisar reagerar på ljud och ljus vid 30 veckor.
Bebisens näringsbehov blir större under tredje trimestern och du behöver äta mycket protein, C-vitamin, folsyra, järn och kalcium (ca 200 mg går åt varje dag till att bygga upp bebisens skelett), så se till att äta mat som är rik på dessa näringsämnen. Skelettet byggs upp nu, liksom hjärnan, musklerna och lungorna. Ta en titt på vår guide till bra kost för att se till att du får alla de vitaminer och mineraler du och bebisen behöver.

Nu väger bebisen drygt ett kilo och är ca 39 cm lång från topp till tå. På huvudet så bäxer det hår. Hos pojkarna har testiklarna vandrat ner i pungen. Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan att bebisar reagerar på ljud och ljus vid 30 veckor.

Nu är bebisens näringsbehov större under tredje trimestern och du behöver äta mycket protein, C-vitamin, folsyra, järn och kalcium. Skelettet byggs upp nu, hjärnan, musklerna och lungorna.
Så här mår jag..
Jag har aldrig liksom mått jätte dåligt under min graviditet och jag känner mig knappast som höggravid nu. Jag mår helt enkelt bra, har ibland lite svårigheter med ryggen och mina inre blåmärken men det är aldrig så att jag inte klarar av "smärtan". Finns ibland också att jag har svårt att komma upp ur soffan/sängen. Men annars så är det bra. :)

Snow

Snön är verkligen hur fin som helst när den ligger på backen och dessutom så kommer det även små flingor från himelen också. U n d e r b a r t.

Idag så går jag, älskling och E in i vecka 29 wiihoo, det närmar sig med stormsteg och jag är så förväntansfull. Kan inte låta bli att läsa alla dessa förlossningsberättelersna och försöka att sätta mig in i det. Men snart är det min tur, eller vår rättaresagt. Magen har dock inte växt så mycket sen sist, eller jaa.. jag tycker inte det i alla fall :( men en liten kula har jag och jag vet ju redan att mitt  barn kommer att vara lite mindre, så jag är ju glad ändå! :D

Neni, tänkte plugga lite nu medans jag är ensam hemma och sen så tänkte jag väl skriva lite om vad som händer vecka 29. :-) Puss så länge

20 månader

Tänkte bara säga god natt och att min kväll har varit hur trevlig och mysig som helst. Förövrigt så firar jag och min finaste 20 månader idag. :) tiden går så fruktansvärt snabbt. :) <3

Gårdagen

Igår var verkligen pest och pina jag kände inte av min bebis rörelser lika mycket som jag brukade så jag ringde MVC för att få saker och ting förklarade. Hon i telefonen sa "Åk in direkt till förlossningen detta är inte normalt". Jag blev så jävla ledsen, ringde upp min kille för att berätta vad dom hade sagt och sedan så ringde jag mamma som mötte upp mig vid förlossningen i Huddinge.

Väl när vi kom till förlossningen så började alla tankar komma om ifall jag var tvungen att avbryta min graviditet för att det var något fel på barnet. Fick hjälp av en BM som var huuuur trevlig som helst och hon hjälpte mig och finna mig till rätta. Jag och mamma blev hänvisade till ett rum där en CTG kurva sattes på och jag skulle ligga med den i 30 minuter. Efter att tiden hade gått så kom min BM tillbaka och kollade att det var bra med mig och hur kurvan såg ut. Och det var goda nyheter, allt såg hur fint som helst och hjärtat slog jämt. Hon kopplade bort mig från den där och jag + mamma skulle prata med en läkare.

Fick sitta en timme och vänta på den där läkaren som förövrigt också var jätte trevlig. Hon kollade också kurvan och även hon sa att allt såg fint ut. Gjorde ett UL för att mäta fostervattnet och det låg på 130 och det var rikligt. Fick även prata lite om min oro och vad jag skulle göra ifall den kom tillbaka.

-

Tankarna gick och jag är nu bara glad att jag ändå åkte in, även fast det inte var något allvarligt men om det skulle varit det och jag inte åkte in så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Och anledningen varför mamma följde med var för att min kille skulle inte hinna att åka från jobbet + att mamma jobbar där på sjukhuset.

http://www.barnlangtan.se/image.axd?picture=2009%2F8%2FS%C3%96S-CTG-kurvan-009.jpg

Bild lånad från Google.

God morgon

Har just mosat i mig lite frukost och ska alldeles efter det här inlägget pysa mot duschen. Idag är det naturkunskap som väntar och det ska bli, jaa.. intressant? Det är ju absolut inte som A så att det är skönt..
Annars idag så kommer min älskling till mig och vi ska väl bara ta det lugnt, kanske fixa lite då han ska bo hos oss och grejer. Men det återstår och se. Mja, eftersom jag inte har gjort så mycket idag på morgonen så avslutar jag nog detta inlägg här.

/

SVAR PÅ TAL

Linn om Just me:
kommer barnet få träffa sin pappa ni bor ju inte tillsammans, taskigt om inte!

Kommer barnet att få träffa sin pappa ni bor ju inte ens tillsammans!? taskigt annars!

Okej, barnets far är delaktig i detta. Han är mycket väl medveten om vad som rör sig kring allt som handlar om graviditeten och han är även med på sjukhusbesök. Bara för att vi inte bor tillsammans nu när jag är gravid så menas det ju inte att han inte är delaktig. I februari så flyttar han hem till mig och min familj och då sparar vi pengar tills vi hittar något eget + att han får vara med sitt barn. Han är ju min pojkvän så det är ingen tvekan om att han kommer att vara hos oss.

Så svaret är, barmet kommer att få vara med sin pappa.

Just me

Kom hem från skolan för ett tag sen, jag klarade mig igenom hela jäkla dagen. Fatta så stolt jag är! Hade naturkunskap B också, helt okej kurs men kommer inte hinna klart den innan jag går på mammaledighet men kanske kan komma fram till någon plan med min lärare så att jag kan få ett G i alla fall. :)

Dagen idag var faktiskt helt okej, inte den bästa men aboslut inte den sämsta heller, nu är det bara kvällen jag ska ta mig igenom också, men det borde jag kunna utan några större problem. <3

-

jag skänker också alla tankar till Jimmy idag. 
Du är en krigare, jag vet att du klarar allt.

Torsdag 15 december

Godmorgon,

Sitter och är halvklar, har bara det ytliga kvar. Haha, alltså sminket och håret. Vet faktiskt inte hur jag mår idag, inte är det bra i alla fall. Jag mår liksom lite halv dåligt då jag inte kan andas riktigt och jag blir som helt matt i hela kroppen. Men hoppas att jag klarar av skoldagen i alla fall. För att just nu känner jag att min kropp bara säger emot mig hela tiden. Jaja, bebisen sprattlar i alla fall som han brukar - för fullt och jag känner mig glad över det. 

-


Ett leende betyder inte alltid lycka

All I want for christmas is you

Jag är så jädrans glad! :D
Mitt bf datum har flyttats bak 3 dagar så att jaaa, nu är det den 4 mars istället för den 7. :) Ingen är gladare än jag. Längtar även till mvc om en vecka för att lilla jag har gått upp i vikt sen sist jag var där och vägde mig. HAPPY!

-

För övrigt idag så har jag inte alls gjort mycket, har börjat få ont i halsen och sånt där skit nu och ja.. det gör så förbaskat ont i ryggen, men inte får det mig att må dåligt psykiskt för mitt älskade barn ligger och sprattlar och har sig i magen. Blir så glad när han gör det. Wihoo! Jag mår för tusan bra idag. Jag är lycklig. :)


Min mage

Jag fick en kommentar om att jag hade liten men söt mage. Jajjamänsan, min mage är liten och det är för att mitt barn ligger på minuskurvan så att han är inte så jätte stor. Han ligger på -15 men han växer även som han ska, alltså inom de normala ramarna. Dessutom så är dessa mått, kurvor osv gjorda för svenska tjejer, visst jag är svensk men jag har inte svenska rötter som dom utgår ifrån. :) och nu växer ju allas magar så individuellt.  Just so you know. :)

<3


AMC

Jag förstår inte! en sån jävla panikrädsla jag har. Att få höra vissa ord från en del människor gör mig så jävla ledsen och förbannad. Ska inte detta ta slut snart?! jag fattar inte, varför går dom på mig? har jag gjort dom nåt? jag orkar inte leva såhär. Att människor går på mig när jag inte ens har gjort något. Jag vill bara att allt som va som förut. Då de höll käften.
Jag blir kallad gravidrig, SKOJS?! nej inte ett jävla dugg.

Men samtidigt kan jag inte le för mig själv, jag har nåt som dom inte har, jag har en fin kula på magen, jag har ett liv inom mig och jag har dessutom ett fint liv att se fram emot, och allt detta tillsammans med min finaste underbaraste pojkvän.


Kommer aldrig skämmas över detta. 
Jag har de finaste människorna jag 
bara har kunnat drömma om tidigare.
En pojkvän som stöttar mig från allt,
sjukdomar, livet, min graviditet. Inte
nog med det så har jag en liten son i
min mage som väntar på att få komma
ut och se världen för första gången. 
Inget kan trycka ner mig när jag tänker
på detta.
Massa kärlek!



Min mage, vecka 28.

Give me wings so i can fly

God morgon,

Sitter och försöker att andas ut och ta det lugnt nu innan jag ska gå till skolan hah, går dit för en lektion idag men det är nice. Tror jag.. Annars idag så vet jag inte vad som händer, som det ser ut nu så kommer väl systers familj på besök men det är inget man kan garantera.

Nåt som är skojs är att jag får jullov om 1 vecka! :D
TAGGA TIIILL!! :DDD


Den tiden jag ändå var smal ;)

Vecka 28

Inte långt kvar nu -- nu börjar den sista trimestern. De flesta kvinnor går upp cirka 5 kg från och med nu och fram till förlossningen. Dina besök på MVC är tätare mot slutet, men gå inte och vänta om du är orolig över något.
Två känslolägen som kan tyckas motsatta är vanliga vid den här tiden: "Jag har varit gravid i evigheter" och "Hjälp, jag är inte redo för detta!" Det är helt normalt att känna så. Det kan hjälpa att prata med andra blivande föräldrar, till exempel i din föräldragrupp (om du går). Det kan vara intressant att besöka BB, så att du vet vad som väntar dig i förväg. Din föräldragrupp kanske kan organisera ett besök? Här kan du läsa andras förlossningsupplevelser som del av förberedelserna.
Pappor kan oroa sig för förlossningen dels därför att det kan vara jobbigt att se sin partner ha ont, dels därför att det kan vara svårt att veta hur man bäst är till stöd. Läs om förlossningens olika skeden och om medföljare under förlossningen som förberedelse. Det kan också vara bra att veta, vad ni har att vänta er om det tillstöter några komplikationer. Bebisen kan behöva hjälp, så läs om akuta ingrepp och kejsarsnitt.
Nu är det inte långt kvar!

De flesta kvinnor går upp i ca 5 kg från med nu fram till förlossningen. MVC besöken blir allt mer tätare mot slutet, men man ska inte gå och vänta ifall man är orolig över något.

Det finns två känslolägen som är helt vanligt vid den här tiden, den ena är "Jag har varit gravid i evigheter" och den andra är "Hjälp, jag är inte redo för detta". Det är helt normalt att känna så. Det kan hjälpa med att prata med andra blivande föräldrar. Kan även vara intressant att besöka BB, så att du vet vad som väntar dig.

Papporna kan oroa sig för förlossningen, dels för att det kan vara jobbigt att se sin partner ha ont, och dels för att det kan vara svårt hur man ska vara tills bäst stöd.

-

Såhär mår jag i v 28
Jag mår faktiskt bra. Dock så tar min rygg död på mig och molvärken kommer och går. Jag känner även av mer och mer av de inre blåmärkerna jag har fått av det lilla pyret. Blir allt mer och mer irriterad och ledsen över saker jag inte borde. Även nu känner jag att det är jobbigt att gå i trappor och långa sträckor, jag är ju trots allt höggravid nu, fast jag känner mig inte alls som det. Hah.

Måndag

Har suttit och pillat med designen men är inte riktgt klar men fixar det senare. Annars i eftermiddag så har jag ritat och bara tagit det lugnt. No life liksom! 
Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se vart mina ben tar mig, men antagligen blir det väl ett bad eller en lång dusch, hah det är jag värd. (HEJ-JAG-TYCKER-SYND-OM-MIG-SJÄLV-MODE) inte riktigt men känns så i alla fall :( hah.. 

Onödigt inlägg !





I dont know

Ärligt, jag vet faktiskt inte om mitt bf-datum längre, jag har fått 3 stycken olika datum sen jag skrev in mig på mvc och gjorde UL-kontrollerna. Det ända jag är säker på att det är i slutet av februari eller början av mars. Idag så gick jag i alla fall in i vecka 28 (tänkte skriva mer om den veckan i ett separat inlägg).
Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om när han kommer, men det är ändå viktigt för mig ifall jag skulle gå över tiden. 

Dagen D börjar närma sig sakta men säkert och jag är skit rädd helt ärligt. Jag kan dock inte sätta fingret på varför jag är rädd, men det är något där som spökar för mig. Det är nog allt som har med förlossningen att göra. Det ser så himla lätt ut när de förlöser på tv och det går oftast som en dans, men just nu vet jag inte om jag klarar det på riktigt. Jag känner mig så matt i kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Bra där. ^
Jag vill även att folk ska bry sig men ändå inte, för jag kan inte, orkar inte att vara trevlig hela tiden. Det gör så ont att veta att jag faktiskt sårar dom i min omgivning ibland. Men ibland kan ja faktiskt inte råför det. 

Ni som har eller är gravida, hur kände/känner ni? :(




-

Only God can judge me.

Update

Ingen vidare uppdatering men om man mår som jag gör så orkar man inte det. Jag tar mig själv i första hand.

Helgen har i alla fall varit bra, i fredags åkte jag och älskling till huddinge och var lite taxi för hans pappa och kompisar och sen på lördagen var vi på kalas och firade min morfar. MYSIGT! :D annars har vi bara tagit det lugnt, har nyss klätt granen med mamma och pappa. Finally. :)
Mja, har inte så mycket på hjärtat. Jag slänger kanske in nåt inlägg senare.

Puss

<3

8 december

Med gråten i halsen och ett hjärta som bankar i 120 så försöker jag ändå att samla mig. Jag vill inte gråta, jag vill inte visa för alla att jag är ledsen, så jävla ledsen. Jag vill vara glad. Vill smitta av mig min glädje till mitt barn som ligger i magen och rullar runt. Men just idag.. idag går det inte.

Kom hem från jobbet för ca 3 timmar sen och nu sitter jag bara här, jag är skit ledsen, men vem fan bryr sig om det? Varför skriver jag ens mina känslor när ingen lägger märke till en? Jobbet idag gick i alla fall superduper bra och fick sluta en timme tidigare vilket var skönt. Jag fick även bra cred från min lärare så det känns skönt. Fan, mitt liv kanske inte är så tokigt ändå, det kanske bara är jag som är känslig? :) 
Imorgon så åker jag till Hölö och hoppas på att det blir lika mysigt som vi har pratat om, att vi faktiskt bakar och skit.. påtal om det så är det pepparkakansdag imorgon så får väl försöka att trycka i mig lite peppisar. :)

tänkte också på en frågestund kanske i bloggen då det är fritt fram att ställa frågor som handlar om mig, barnet, pojkvännen, skolan, vänner ja allt ni har att tänka er, men det är bara kanske, har inte bestämt mig ännu :D


Danish - förlåt

Sitter nu åter på jobbet och har riktigt ont ovanför revbenen precis, som min BM sa att det kan vara inre blåmärken och jo tack! det har vi märkt. Det gör svinont. Men som jag alltid säger, det är värt i slutändan..

Jag tänkte bloggat imorse men så tog min kära pappa min dator och fixade nytt virusprogram som han hade köpt och så, så det blev inte därav sen uppdatering, men förhoppningsvis blir det bättre till kvällen, eller hoppas att det blir bättre överhuvudtaget. Mja, det har inte hänt så mycket annars idag SKÖNT! och imorgon kommer jag kunna sova ut, det är fett värt. :-)

Mja, skriver mer senare, har itne så mycket på hjärtat just nu :)
Puss och kram

Real madrid

Sitter bänkad framför tvn nu tillsammans med min finaa katt och det glas julmust. Är så avundsjuk på dessa små barn som är med på tvn då dom får gå in med en varsin fotbollsspelare, haha. :(

Bättre sent än aldrig

Förlåt för en sen uppdatering

Idag har det inte varit en bra dag alls, jag har mått dåligt hela dagen. Började med att jag bara kunde ligga på en sida för att kunna andas och sen så efter det så började yrseln sakta men säkert komma krypandes och då blev allt bara jobbigt. Men nu, efter att jag har fått i mig middag och så, så mår jag ganska okej, lite ont här o var och lite annat skit men det kommer vara så värt i slutändan.

Jag fick ett mejl av babycenter nu och nu ligger jag äntligen på den sista trimestern. SKÖNT! Så snart är vår lilla älskling hos oss. 

Mja, blev inte att fixa bloggen igår, satt och pillade men det slutade med att jag fick en sån förjäääkla huvudvärk och ryggsmärtor. Ska dock försöka att sitta på en pilatesboll idag. Haha dom är så sköna och hjälper faktiskt! :)^



JAG HADE BESÖKSREKOOORD IGÅR :D

M,E,R

Hemkommen ifrån jobbet och har just tryckt i mig lite mat. Det blev pannkakor idag och det var hur goott som helst. Nu däremot så väntas det en liten städning i mitt rum för att sedan "städa" min blogg. Jag tänkte ju göra det igår men så blev det inte, orkade inte helt enkelt och valde att göra nåt annat. Men nu ser den ju ut som den gör och jag är inte nöjd. :)

Så ja, vi hörs efter jag har städat.
Peace



JUST FIGHT IT BACK

Vecka 27

Jag är nu i vecka 27

Bebisen väger ca 875 gram och är ca 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och vem vet, den kasnke suger på fingrarna eller tummen?

Vissa experter tror att bebisen börjar drömma i vecka 27. Ingen vet vad den drömmer om men hjärnan är mycket aktiv. Att känna rytmiska fosterrörelser nu är vanligt denna vecka, det kan bero på hicka. Nu når också livmodern bröstkorgen och detta gör så att mamman lätt blir andfådd.

Bloggtorka

Sitter nu på jobbet och borde faktiskt inte sitta här och skriva men fuck it jag gör det ändå. Haha, busing på mig. Ne men det är rätt lugnt nu så då passar jag på.
Hm, det har inte hänt så mycket idag, mådde pissdåligt imorse, verkligen uselt och sen så är det fortfarande en liten rackare som trycker med sin rumpa mot mina revben så det känns inte helt okeej idag. Men annars så klagar jag inte. Jag är rätt glad idag.

Hmrf, jag har bloggtorka så vad vill ni läsare läsa om? Ge mig förslag.

Peace and love

Min tolkning

Jag skrev ett inlägg igår, men inte gick det att komma in på min blogg så jag tog bort det, därför tänkte jag skriva nu. Och det jag skriver nu, det får man ta med en nypa salt och ta det ur eran synvinkel, detta är min.

Ärligt, jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta, jag har så mycket känslor inom mig. Jag är jätte känslig. Det är liksom inget jag väljer att vara eftersom jag vet att det skadar min omgivning. Men just nu har jag inget val. Jag är sån och det är bara att acceptera. Anledningen till att jag är känslig är för att jag tror att ingen bryr sig om mig, jag har ett barn i magen men jag känner inte att någon bryr sig om mig eller barnet.

Till det hela, jag får stöd det är liksom inte det, det är bara att jag itne känner det. Folk vet nog inte hur dom ska bete sig mot mig eftersom ena stunden är jag glad andra är jag jätte ledsen, jag gråter hela tiden. Varför tror jag att ingen bryr sig? Är det för att jag bara vill att folk ska fråga mig bara mig hur jag mår, vad jag känner? för så ska det ju inte vara, det vet jag ju själv. Bara för att jag är gravid så ska jag ju inte "särbehandlas". Jag har liksom tusen frågor men jag har inga svar. Ibland går det så långt att jag inte vågar fråga om vissa grejer så då håller jag det inom mig, men samtidigt så vill jag bara ställa folk mot väggen och fråga en jävla massa för att få svar. 

Hur fan ska man bete sig då?
Om det går så långt att man inte vågar fråga men ändå vill?..


Det är rätt sorgligt att jag vet att folk bryr sig, att jag vet att jag inte ska behandlas annorlunda men ändå så tar jag inte in det? Folk har säkert blivit arga på mig pga det och jag är jätte ledsen för det, jag kan inte råför detta. Att jag känner som jag gör. 
Jag känner att ingen bryr sig, och om dom inte gör det nu då behöver dom inte göra det sen när min lilla älskling kommer till världen.. det är sorgligt men det är inte JAG som har valt detta. Det är ni som inte bryr er.. så antingen bryr man sig eller så får det vara..

MVC

Förlåt för min bloggning har varit lite sisådär, jag har inte mått bra psykiskt så därför har bloggen inte kommit i första hand. Men jag ska bättra mig.

Idag var jag på mvc och allt såg jättefint ut, min lilla älskling rörde sig som en torktumlare när barnmorskan Ulrika skulle försöka att lyssna på hjärtat, haha gosen min! Jag ska dit igen den 21 december och då ska även vi kolla på amningsfilmer och kanske någon förlossningsfilm tillsammans och det var enbart för att jag var rädd. Så, ja hoppas att det kan få mig på bättre tankar.

I januari också så har dom en kurs på huddinge sjukhus som jag och älskling ska gå på, förhoppningsvis så det ska bli spännande. Det är en kurs om hur en förlossning går till och vilka hjälpmedel/bedövningar man kan få. Så att man är inställd och vet det. Jag tycker den verkar hur intressan som helst och jag ser verkligen fram emot de! :)

Nu hade jag tänkt att fixa min blogg lite granna, men först fixa nåt gott att äta! Mammas vaniljbullar typ :D GOTT! :D

Vecka 26

Jag är nu i vecka 26!

I vecka 26 så brukar ögonen att börja öppnas och mot slutet av den sjunde månaden så kommer reaktionerna på ljud att mogna, det är för att hörselnerverna är mer utvecklade. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" och det är för träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.
Bebisen växer snabbt och hjärnan utvecklas i en intensiv takt.

Detta gör så att mammans näringsintag är viktigt.



En puffande bebis

Har för en stund kommit hem från Hölö och nu ligger jag bara i sängen och väntar på bättre tider, nej men vi ska väl ta en sväng med bilen och lite sånt, så det är bara skönt att ta det lugnt.

Angående min graviditet så går den jättebra, har ingen foglossning eller sånt där skit, det ända jag har problem med det är att min älskade son ligger och trycker med sin rumpa mot mina revben haha så då gör det lite ont men annars så är det faktiskt väldigt bra. SÅ NÖJD!
Nästa vecka så ska jag även till mvc och lyssna på bebisens hjärta och även prata lite med henne, så det ska bli jätte roligt. Älskar att få lyssna på hjärtat och höra hur fint och starkt det låter. :)

<3

Work it

Nu sitter jag på jobbet, hah e väldigt trött och jag hatar att sitta här ensam. :( Mår inte heller prima idag då det känns som att jag är illamående och grejer fast jag inte är det, men det går nog över. Får dricka mycket vatten :)

Ikväll så kommer pappa min hem från Luxenburg, kommerbli awesome, så jag, mamma och älskling ska åka och hämta honom på centralen! :D

Neni, nu måste jag jobba, peace and love

<3

mot jobbet

Jag har just gjort mig i ordning för att snart pysa till jobbet :) älskling skolan hos mig i natt och kommer även ikväll efter jobbet. MYSIGT! aah tänkte bara skriva lite snabbt nu innan jag ska åka men vi hörs nog på jobbet. :) peace

Drömmen om oss

Usch värsta skit vädret ute, jag som hade hoppats på att det skulle vara snö i alla fall första december - B E S V I K E N är bara förnamnet.

Jag har just städat köket, badrummet och lite av mitt rum så n blir mamma glad och sen så väntar jag ju på att min stora älskling ska komma till mig efter jobbet, hoppas att det inte är nåt strul med tågen och grejer. Det återstår att se. :)

Ikväll blire nog bara att ta det lugnt, om jag får som jag vill så ska vi planera lite till lillkillen våran, vad det är vi behöver köpa och så. :) annars utöver det blir det bara att de lugnt! :)
Imorgon så ska jag jobba hah, hoppas det går bra ;o men det gör det nog, jobbade ju där förut och då blev det inga problem i alla fall inget som jag stötte på eller kunderna så det blir bra!

RSS 2.0