puss

 

Det är så svårt att beskriva känslan.. Det är något som jag längtat efter tillsammans med dig, min stora dröm om att få ett barn tillsammans med dig! Men det var samtidigt en chock, jag var mitt mellan att ta körkort och leta jobb, och jag bodde ju hemma,i min dröm så bodde vi tillsammans. Det var 1000 känslor som rusade genom kroppen, och jag visste inte vad jag ville. Men med tiden så löste sig allt, jag lyckades ta körkortet, fick ett jobb och dina föräldrar erbjöd mig att flytta till dig tills vi har råd med eget.

Och jag vet att jag verkat ledsen, arg och nere.. Men det har varit så mycket att tänka på, och jag är så rädd för alla problem, även fast jag vet att vi klarar det tillsammans. Och det är jag säker på, fan, tänk på allt vi gått igenom, det är inte många som skulle klara det. Men vi har gjort det, och jag vet att vi kommer klara det här också, även om det kommer vara svårare än någonting annat. Och fast jag är rädd, så längtar jag vill den där dagen i mars då vi två blir tre, det kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv, när jag får träffa min son första gången.

Sist av allt vill jag be om ursäkt för sista tiden, jag borde ha mer förståelse för hur jobbigt saker har varit och är för dig, det finns gånger då jag blivit arg och sur när jag igentligen velat hjälpa och trösta dig.. Du förtjänar bättre älskling, förlåt.

Jag älskar dig <3

 

 

UL



Ultraljudet
gick jättebra! Våran lilla kille hade växt till sig som han skulle och jag är nog gladare än någonsin. Förra gången jag gick ifrån södertälje sjukhus så föll tårarna ner för kinderna men idag var jag faktiskt lättad inombords. Åh vad det blev ett glädjeskutt i hjärtat! :)

Efter UL så åkte jag till Huddinge och klippte mig och jag vet inte ens om jag är nöjd, det blev typ för mycket? så jäkla kort! Men antar att det kommer växa ut snabbt. Hoppas..
Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt och chilla med livet, är typ as trött och har ooooont som satan, då MIN son ligger och trycker mot revbenen, hah en liten rumpnisse han är. (:



I love you, more than every words can say


Coolpix

God morgon, 

Jag ska pysa till skolan om ca 40 minuter, men vafaan gör jag uppe nu?! haha, det var väl nog för att jag var snäll å höll mamma sällskap. Idag så har jag religion hah, världens sämsta lektion men men, bara att dra sig dit efter det blire UL och träffa älskling (:

Mår annars helt okej idag, lite illamående men det är okej, jag överlever. :) Ska väl gå o klä på mig nu, ångrade mig att jag ville ha jeans så blir leggings istället, skönare att röra sig i! ;)


UL imorgon

Imorgon så ska jag på UL tillsammans med min älskling. Det kommer bli så skojs att få se det lilla pyret i magen och dessutom att få veta ifall han har växt. Peppar, peppar.. Är så satans orolig över att han inte har det, men han låg liksom på normalkurvan förra gången också.
Anledningen till att jag går på så många UL kontroller är för att jag kom in så sent med att jag var gravid, jag visste alltså inte om det förens jag hade gått 21 veckor. Så nu fick ni veta det med på köpet..

Min lilla älskling ligger i alla fall och sprattlar som tusan i magen på mig och det kittlas hah, och kissnödig blir jag med. Men det är äre värt!

Professor green

Idag har det väl inte hänt så mycket, varit i skolan och typ där hände det som inte fick hända! SÅ JÄVLA TYPISKT! aja fick även IG på bilduppgiften jag gjorde för att hon inte tyckte den var fin! men jag gjorde liksom uppgiften rätt, något som har förändrat mitt liv. Cp. 

Angående mitt inlägg igår så tänker jag faktiskt inte gå in på det, det stannar mellan mig och min finaste prins. Även fast jag vill skriva ut det men jag orkar inte få alla åsikter och det är rätt privat. Jag behöver i alla fall bara stöd. 

Jag mår bra förövrigt och jag har bara lite illamående och tryck men det känns helt okej ändå. Vet inte ifall jag ska göra mat också tills mor min kommer hem, kasnke hon blir glad? whatever, får se vad som skas göras. Om hon ens är hungrig, känns ju fånigt att göra nåt till båda om det bara är jag som ska äta. Ajam det blir nog bra det också. 




Professor green ft. Emeli Sande - Read all about it

början av första kapitlet

Alltså, detta är droppen. Jag orkar inte längre. Att man inte kan diskutera med folk utan att det ska bli är helvete! Jag behöver all stöd som finns, visserligen har jag fått mycket utav det men varför har det tagit vägen nu? då alla bara är emot mig? Visst, jag är bätte tacksam för det stödet jag får från min pojkvän men det andra som jag har fått från alla andra? det har bara försvunnit! Men antar att det är så livet är..

Young Homie

Heej,

Jag och älskling kom hem för ett tag sedan då vi har shoppat lite. Vi köpte med oss en filt och ett täcke till våran älskade prins Elias. Thihi, det var mysigt. Vi käkade också lunch på ett jättegott ställe, någon mongolisk buffé grej. Hah skiiit nice. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och ja, mysa. Vet inte riktigt vad som händer då jag har ont och vet inte om jag orkar nåt speciellt. :( Jag bara klagar idag..

Nej men, aa.. jag ska spela xbox nu med stora älsklingen min. :)

Martins synpunkt; Vi åkte massa bil, det var kul. Jag fick en snygg mössa för 39 kr, det var nice. Nu sitter älskling och är besatt av street fighter 2, score! ;)


JMT

Jag sitter liksom helt påklädd nu och ska snart bege mig ut på en heldags utflykt med älskling! :D vi ska förbi jysk, ikea och lite sådär, efter det så kanke vi ka äta också :D Aa, lite om min dag idag. För övrigt mår jag bra och hade en underbar kväll igår då vi såg film och åt massa onyttigt. Haha :D like always!

Ne ni, nu måste jag börja rulla :) Vi hörs

Hölö

Kom för ett tag hem till mitt andra hem, Hölö. Weei.. sorgligt nog är inte min älskade älskling hemma men han kommer om ca 5 timmar hah :( lät mycket men fan, han jobbar och då är det bara att acceptera det. Funderar också på att dra mig till konsum för att få mig lite godis, har ett sånt extremt sug, men vet inte om jag orkar gå dit själv eller om jag tvingar med mig min finaste efter jobbet. Hah, det återstår att se.

Haha, när jag loggade in på facebook också så hoppade nästan mina ögon ut, jag såg en "uppdatering" som jag inte vet ifall jag ska skratta eller gråta till. Fan, världen är då bra liten. Inte för att ni har med det att göra men nu fick ni veta det i alla fall.


Aja.. åter till att slöa på facebook och komma på ifall jag orkar att gå till konsum ensam!


Grattis Leo

Usch fett trööött :/..

whatever, jag är halvt påklädd nu och sedan efter det så ska jag ta tag i sminket. Funderar faktiskt på att ta bussen till skolan idag då kommer jag dit kanske 20 minuter tidigare, men det får jag fan leva med. Är så trött. Ont i fötterna. Men jag ska då inte klaga. :-)
Hm, annars då idag har jag svenska och det känns faktiskt helt okej. Ganska slapp lektion så det är ingen fara. Kanske kan dra tidigare också ifall jag lägger ner lite krut direkt och inte sitter och slöar. Aja, vi får se. :)

Nu ska jag pysa.. 



Hey soulsister..

baby

Min lilla prins sprattlar runt och för ett litet karusell liv! Så underbart att få känna ett tecken på liv.

Avreagera mig

"Du är ful, fet och äcklig" "du kommer inte bli en bra mamma" "Ditt barn kommer få en dålig uppväxt"

Att få höra dessa kommentarer är inte alls roligt! Jag orkar inte ens gå till skolan då jag vet att dem ändå kommer kasta sånt här åt mitt håll. Att folk inte visar någon respekt? jag trodde att jag gick i en så kallad beteende klass men tydligen inte? ena dagen blir man omtyckt, nästa dag dissad! Vad är det ni tänker med? Fine, jag kanske inte kommer vara den snyggaste under de veckorna jag bär på MIN son men fan va det är värt att vara ful, fet och äcklig. Är det här ett tecken på avundsjuka? Att jag har så pass stabilt förhållande så mitt barn kommer få både en mor och far vid sin sida som också kommer bo tillsammans?! 

Jag säger inte att ni behöver vara min bästa vän men fan, varför hata mig när ni inte har tagit er tid att lära känna mig? Är jag så hemsk som ni får det att verka som? Är jag verkligen ingen bra människa? Det kanske är så som jag har trott hela tiden att man måste ha gått med er från början för att passa in, ni kan inte ta in någon annan i eran klass. Jag är ledsen, men om det är så kan jag ju bara säga att ni är jävla fucktards som inte ens borde gå samhälle med beteendevetenskap.

/ FUCKTARDS!

Längtan

I helgen, om det inte blir ändrade planer så ska jag och min finaste älskling ta oss en tripp till Jysk och Ikea. ÅH vad jag längtar! Ska kolla på lite nya grejor till lillkillen våran och sen ska vi bara mysa en massa. Jag längtar. 

Jag har världens illamående också, ååh orkar inte :( men det blir väl bättre sen när jag kommer ut. Hoppas jag. Annars mår jag bra, lite jobbigt ibland vissa kvällar men det väger upp allting som är bra också. Thihi! 

/

Lillen

[x] - Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
[x] - Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
[x] - När din sambo måste hjälpa dig ta av dig mina jeans.
[x] - När man är rädd att kissa på sig när man nyser/hostar.
[x] - När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
[x] - När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärrningskorna".
[x] - När allt blir tungt.
[x] - När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
[x] - När man inte längre orkar stå i duschen utan måste sätta sig ner.
[x] - När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
[x] - När du gråter för något nytt du aldrig gråtit för innan.
[x] - När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
[x] - När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
[x] - Allt är väldigt irriterande...
[x] - När din partner faktiskt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.
[x] - När du helst vill gå i mjukisbyxor än andra byxor.
[ ] - Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
[ ] - Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
[ ] - Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
[ ] - När man rullar runt för att komma upp från soffan.
[ ] - Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
[ ] - När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
[ ] - När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd.
[ ] - När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan.
[ ] - När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
[ ] - När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
[ ] - När godisskålen får prioritet före middagen.
[ ] - När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan.
[ ] - När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
[ ] - När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
[ ] - När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
[ ] - När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
[ ] - När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
[ ] - När du längre inte kan ligga nära med ansikte mot ansikte med din partner för att magen är ivägen.
[ ] - När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
[ ] - När ett ärende om dagen är det ändå du hinner pga graviditeten.
[ ] - När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.
[ ] - När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
Hjärtljuden

Under 140 slag/minut = Pojke

Över 140 slag/minut = Flicka


Lugn/Vild bebis

Lugn bebis = Flicka

Vild bebis = Pojke


Halsbränna

Mycket halsbränna = Flicka

Lite halsbränna = Pojke


Illamående

Mycket illamående = Flicka

Lite illamående= Pojke

Hög/låg mage

Låg mage = Flicka

Hög mage = Pojke


Toppig/bred mage

Bred mage = Flicka

Toppig mage = Pojke

Mammans hårväxt

Samma/mindre hårväxt = Flicka

Mer hårväxt = Pojke

Hickande bebis

Mkt hicka = Flicka

Lite hicka = Pojke

Pigmentsrand

Kort rand/ingen rand/svag rand = Flicka

Lång rand = Pojke

Mammas skönhet

Minskad skönhet = Flicka

Bibehållen skönhet = Pojke

Blödande tandkött

Mycket blödande tandkött = Flicka

Lite/inget blödande tandkött = Pojke


Mammans sug/cravings

Surt, frukt, grönsaker = Flicka

Choklad, salt, laktits = Pojke

Utputande navel

Tidigt i graviditeten = Flicka

Sent i graviditeten/inte alls = Pojke

Samlag under befruktning

Sällan = Flicka

Ofta = Pojke


Urinvägsinfektioner

Många UVI, ofta = Flicka

Inga/få UVI, sällan = Pojke

Viktuppgången

Mkt viktuppgång i början = Flicka

Lite viktuppgång i början = Pojke


Onsdag

Har just tryckt i mig lite frukost och ska alldeles strax göra mig i ordning för att gå till skolan. Hah, jag orkar inte! Men det är bara att göra det.. Har även möte med Elin idag, min mentor så jag hoppas att vi kommer fram till något som är bra för både mig, henne och Elias!

Igår så började vi städa lite hemma så att jag och älskling ska få ett "skötrum" när lillen våran kommer. :) Helt underbart! Känns ganska overkligt.

Neni, kankse slänger in ett inlägg lite senare innan jag pyser till skolan. 
Over and out /

-

alltså jag orkar inte mer :'(
varför ska det vara sååhäär? att allt bara är skit? 
ååhhh.. helvetes jävla piss. :'(

life is'nt easy

Dagens

Humör: Bra, men börjar bli lite tröttis


Humör: Bra men väldigt trött!
Plus: -
Minus: Trötter.
Kläder: Leggings och linne.
Frisyr: Utsläppt.
Låt: I honestly love you
Händelse: Städningen.
Planer: Ta det chiill!
Mat: Tortellini.
Drog: Mandariner.
Måste: Vila.
Vill ha: Mandariner.
Saknad: Pluttiseen!
Ser fram emot: Typ min älskade älskling, helgen, Elias, + mycket meeeer.
Plus: Kladdkakan
Minus: Huvudvärk
Kläder: Shorts & linne
Frisyr: Utsläppt
Låt: Home Sweet Home
Händelse: Prommis med Elli!
Planer: Sova inom en snar framtid? :)
Mat: Hamburgare & bröd
Drog: Sex mohaha
Måste: Ta en huvudvärkstablett
Vill ha: Godis, som vanligt
Saknad: Mamsen & papsen!
Ser fram emot: Imorgon (:

Gravidlista

Jag fick reda på att jag var gravid: 11 november 2010 ♥
Såhär fick jag reda på det: När min mens blev utebliven och man fick fler symtom som trötthet och illamående, så blev jag lite fundersam och bestämde mig för att köpa hem ett graviditetstest. Jag köpte det mitt på dagen, men beslöt mig för att vänta tills morgonen där på eftersom det alltid är bäst att testa sig med morgon-kisset. Så, jag gjorde mitt test och satt bara och väntade på resultatet. Jag vågade knappt titta!
Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet: Efter ett par minuter tittade jag, och det visade ett starkt extra streck i kontrollfönstret. Jag stod och log för mig själv och tog efter en kort stund ett par glädjeskutt. Jag försökte ringa älsklingen som inte hade någon mottagning, så jag messade istället och därefter ringde jag min kompis Elli som blev lika glad hon!
Jag tror det kommer att bli: I början av graviditeten var jag helt bomb-säker på att det är en liten pojke i min mage. Jag drömde varenda natt att det var en pojke, och jag vet inte, men jag var helt enkelt så himla säker. Niclas trodde på en flicka utav ingen speciell anledning, utan han bara trodde så. Sen så, när vi åkte på RUL så frågade vi om kön, och det visade sig vara en liten pojke som befinner sig i min mage! Preciis som jag var helt säker på :)
Det här undviker jag att äta och dricka: Jag dricker inte kaffe och har aldrig gjort, och dricker inte heller alkohol. Jag har bara druckit ett par fåtal gånger i mindre mängder, så det var inget konstigt för mig att inte dricka nu heller! I början var jag noga med att dra ner på läsk och svart te, men nu dricker jag grönt te och läsk ibland(dyrt..). Blev ledsen när jag såg att det inte var fullt så bra att äta gravad lax, men pratade med min BM och hon sa att jag iallafall kunde ta en bit på julafton, så då blev jag glad! :) Annars, ja vad är det annars.. all ost man inte får äta tycker jag ändå inte om, så det blev inget konstigt där heller. Skinka äter jag bara kokt. Och så är jag såklart jättejättenoga med att allt som stekt ska bli genomstekt och inte det minsta tecken på rått! :) ..vet inte om jag har glömt något? hm..
Lukter som jag inte klarade av i början: Vad jag minns så var det inga konstigheter med lukten här inte. Det var värre med mat runt v. 7-9 då jag endast levde på isvatten, mandariner och ibland också knäckebröd.
Första gången det rörde sig i magen: Jag minns inte exakta datumet, men det var i v. 18 iallafall.
Första gången det började sparka ordentligt: Strax därefter, v. 19 tror jag. Gick ganska fort när jag väl hade uppfattat att det var bebis, då jag Riktigt fick känna på kickar! Sen dess har man inte fått en lugn stund här inte ;)
Såhär kändes de första sparkarna: Det var helt knasigt, men samtidigt självklart så mysigt! Det var ju ett tecken på liv :) Om man kände sig orolig så blev det genast bättre när man fick ett par sparkar till svars. Lillbebisen!
Musik jag spelar för bebisen i magen: Jag har faktiskt ännu inte provat att sätta hörlurarna mot magen för att spela för lillen, utan vi har musik på som vanligt, och sen är det bara! Men, jag måste nog ta och prova spela lite musik för honom, och se vad han tycker om det :)
Magen började synas: Runt v. 15-16 så kunde man ana! Jag har ju alltid varit så otroligt smal, så det gick väldigt fort tycker jag! Sen så, gick det av bara farten innan det blev en kuula :)
Såhär kände jag vid ultraljudet: Vi blev så glada både jag och Niclas! Jag minns att jag stängde av öronen där under en stund och bara tittade. Tittade på skärmen på våran lilla bebis. Åh minns dagen som om den vore igår.. Vill på UL igen!! :)
Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det: Vi fick höra bebisens hjärta väldigt tidigt. Vi satt hos BM och bara pratade i väntan på att vi skulle vidare till en sjukgymnast, när våran BM frågade ifall vi skulle prova att lyssna. Jag har för mig att jag var i v. 17-18, och hon trodde inte att vi skulle höra någonting, men jo visst! På första försöket fick vi höra, och jag var nästan beredd på att fälla en tår, hah. Det var nog höjdpunkten tror jag! Då fick vi ju höra våran lille prins, helt otroligt :)
De första mammakläderna var: Jag har inga mammakläder! Och kommer antagligen inte köpa några heller. Det fungerar helt okej med Niclas t-shirts, mina linnen som en gång var långa som nu bara räcker precis under magen, mina leggings och mjukisar. Kanske blir att man köper sig någon klänning och ett par linnen till eftersom de sista veckorna är mitt i sommaren. Då överlever man nog inte i mjukisbyxor! Inte jag iallafall..
Mina favoritmammakläder: Leggings och linne är vad jag lever mest i. Mina student-mjukisbyxor är också kärlek!
Jag fick reda på att jag var gravid: 19 oktober 2011 ♥

Såhär fick jag reda på det:
Mensen var utebliven, illamående och trötthet.

Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet:
Tittade på stickan och kollade vad det blev sedan grät jag och pratade med min fästman.

Jag tror det kommer att bli:
Eftersom jag fick reda på det så sent så hade jag ingen aning om vad det skulle eller jag tänkte inte riktigt på det, sen efter första UL så frågade jag efter könet. Och i min mage så väntas det en liten son! ♥

Det här undviker jag att äta och dricka:
Jag undviker att dricka kaffe, cola och energidrycker. Inte heller alkohol. Har dragit ner på svart te så nu dricker jag bara grönt. Äter inte heller sån där ost man inte bör äta och gillar det inte heller så värst mycket så det var inte så svårt att trappa ner på det. Jag är väldigt noga med att allt rått blir genomstekt!

Lukter som jag inte klarade av i början: Eftersom jag fick reda på graviditeten så sent så vet jag inte riktigt hur det var med luktsinnet, men vet att det var något med mat att jag inte klarade av lukten av de.

Första gången det rörde sig i magen:
Första gången jag visste att det bebisen som rörde sig var för ungefär 2 veckor sedan.

Första gången det började sparka ordentligt:
Samma där, det uppstod ganska snabbt efter att jag hade uppfattat att det faktiskt var bebisen som rörde sig där inne (:

Såhär kändes de första sparkarna:
Det var underbart. Ganska overkligt men är så göad att det var ett tecken på liv.

Musik jag spelar för bebisen i magen:
Det första han fick höra var Vinnie Paz - same story och då förde han ett väldans liv. Haha så underbart!

Magen började synas:
Oj, det vet jag inte.. Dock har det börjat synas nu i vecka 25.

Såhär kände jag vid ultraljudet:
Jag var väldigt glad men samtidigt ledsen då finaste inte kunde följa med. Men det var väldigt overkligt och roligt då man kunde se honom på en skärmen. Blev helt tårögd.

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det:
Det kändes väldigt bra! Mysigt att veta att det faktiskt är ett liv inne i mig. Jag var även där nästan på att fälla några tårar. Så kraftigt det slogs! (:

De första mammakläderna var: De första mammakläderna var två tröjor. Men annars så använder jag inte så mycket av det, då mina för långa linnen har blivit så att de passar perfekt och leggingsen är hur sköna som helst. Även tjocktröjor så kan jag ta min pojkväns. Så det är prima.

Mina favoritmammakläder:
Det är nog leggings/mjukisar och nåt linne. Så lätt att röra sig i och helt underbara att använda!

Over and out

Sitter och gör nada, eller har tryckt i mig en skål med bacon snacks och några chokladbitar. Nu känner jag bara illamående. Uschaa.. men ja.. vad ska man göra, har ingenting att göra :( älskling är på jobbet så kan inte snacka me honom, orkar ingenting. Kolla på film kanske? fast det känns inte heller så kul. 

Whatever, kanske ska ta mig en dusch och hoppas på bättre tider. Eller något.. :(

/

Ny header

Fixade min blogg lite grann och nu ser den ut såhär. Vet inte hur länge men i alla fall så har jag en header. Har också gjort min uppgift till bilden och ja, jag blev nöjd. Så vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hah hoppas på att man kan hitta på något skojs i alla fall. :)

Juste ville bara tipsa om en lotion som jag har och den är hur underbar som helst. Den heter LdB fresh'n fruity lotion. Helt underbar och luktar gudomligt haha! :-)


Illamående

Jag gjorde mig i ordning och allt för att gå till skolan, käkade frukost och grejer men sen när jag ska gå så kommer allting upp istället.. Det blir att jag är hemma och ritar min bild uppgift. Hah hoppas att det kommer gå bra i alla fall.

Ikväll ska jag annars hjälpa mamma att fixa lite i våran tvättstuga och sen så blir det kanske att göra om bloggen ifall jag har några idér alls. Jag vet ju inte alls hur jag vill ha det, något förslag? (a), neni.. nu ska jag ta tag i pluggningen så att jag har gjort det, känns ju värdo att sitta att göra det sista stund när jag ändå är hemma. MEN imorgon så måste jag gå, no matter what!


KOM NU

Jag vet att min blogg inte är den finaste just nu, men så fort jag orkar så ska jag ta mig an att fixa den. Vet inte riktigt hur jag vill ha det heller så det passar kanske bra med att jag inte orkar just nu.. 

I helgen så har jag varit med min finaste prins och jag kan inte mer än säga att jag älskar honom mer än allt. Och j, jag har haft mina humörsvängningar och det är inte med flit. Jag har sårat och haft mig men det har ordnat sig. SKÖNT! Annars så var vi på lägenhetsvisning idag. Det var ritkigt nice, men inte ritkigt våran prisklass så ja, den får helt enkelt gå över till någon annan. :)

Jag längtar efter våran Elias.

Lista

Molvärk i livmodern (x)
Ömma bröst ( )
Trött (x)
Kissnödig oftare (xxxxxx)
Illamående (x)
Ont i svanken ( )
Lättirriterad ( )
Höjd tempratur (x)
Ådror på brösten ( )
Yr (x)
Svullen mage (x)
Fryser (x)
Svullna/större bröst ( )
Konstiga drömmar ( )
Fett hår ( )
Lättrörd (x)
Hård mage (x)
Värmevallningar(x)
Kallsvettig på natten( )
Huvudvärk (x)
Varma bröst ( )
Dålig mage (x)
Dålig hy (x)
Metallsmak i munnen ( )
Nidationsblödning ( )
Törstig ( )
Humörsvängningar ( )
Hugg och stickningar i nedre delen av magen (x)
Knöliga bröst ( )
Hungerkänsla (x)
Sug efter något speciellt tex: salt m.m.( )
Svullna fötter ( )
Svullna händer ( )
Smaken förändrats ( )
Drömmar om att man är gravid innan BIM (x)
Matt och risigt hår ( )
Stickningar i brösten ( )
Hittade denna lista när jag sökte på graviditets symtomer så tänkte att det var lite skojs att fylla i. :)
Molvärk i livmodern (x)
Ömma bröst (x)
Trött (x)
Kissnödig oftare (x)
Illamående (x)
Ont i svanken (x)
Lättirriterad (x)
Höjd tempratur ( )
Ådror på brösten (xxx)
Yr (x)
Svullen mage ( )
Fryser ( )
Svullna/större bröst (x)
Konstiga drömmar (x)
Fett hår (x)
Lättrörd (x)
Hård mage ( )
Värmevallningar ( )
Kallsvettig på natten( )
Huvudvärk (x)
Varma bröst (x)
Dålig mage (x)
Dålig hy (x)
Metallsmak i munnen ( )
Nidationsblödning ( )
Törstig (x)
Humörsvängningar (x)
Hugg och stickningar i nedre delen av magen (x)
Knöliga bröst ( )
Hungerkänsla (x)
Sug efter något speciellt tex: salt m.m.(x)
Svullna fötter ( )
Svullna händer ( )
Smaken förändrats (x)
Drömmar om att man är gravid innan BIM ( )
Matt och risigt hår (x)
Stickningar i brösten (x)

Vem driver denna blogg?

Mitt namn är Malin och jag är 19 år född 1992. Jag bor i Rönninge med mina föräldrar och nästa år så flyttar även min pojkvän in till oss, tillfället. (Vi söker lägenhet). Jag och Martin har varit tillsammans i 19 månader och jag är lyckligt förlovad.

Jag går fortfarande i skolan och min fina jobbar som IT konsult. Mina stora intressen är göra om bloggen, inredning, rita och pyssla allmänt. Älskar julpyssel!

För några veckor sedan så fick jag och min kille reda på att jag var gravid och vi har som sagt behållit barnet. Jag har gått så pass långt så att vi redan nu vet vad det är för kön på barnet och det är en liten kille. En liten Elias ligger och sprattlar i min mage. Så underbart.

Detta var lite info om mig och vad jag har för mig. I bloggen kommer ni också att följa med mig om mina tankar och funderingar då jag faktiskt är en ung blivande mamma, alla tankar om förlossningen, graviditeten i allmänhet. Ni får även följa med min vardag tillsammans med lilla Elias och min fina Martin!

Välkomna till mitt nya liv

Jag har skapat mig en ny blogg för att det är ett nytt liv jag har framför mina fötter tillsammans med min älskling. I denna blogg så kommer ni att få följa min graviditet från vecka 24.

Vi är så lyckliga så, och vi väntar på att vårat lilla mirakel ska titta ut!
Finns det frågor angående detta så är det bara att ställa dom.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0