Always by your side

Åh vet inte vart jag ska ta vägen, vart mina tankar faktiskt är. Jag, hela jag snurrar runt. Mitt hjärta slår dubbla slag för att jag är så nervös. Jag har gråten i halsen men jag kan fortfarande inte gråta. Jag vill inte visa mig svag. Många tankar, jag vill ha svar. Vad fan är det som händer?! Är det de här dom kallar slutet? slutet på våran resa. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, ett liv utan att oss två. Det är du och jag som hör ihop. 
Om du försvinner, tänker jag leva för oss två, tända ljus för dig flera gånger om dagen. Du kommer alltid att finnas vid i mitt hjäta oavsett vad. 

Always by your side

Nedräkningen har börjat

God morgon, 

Har just tryckt i mig frukost och känner mig verkligen hur äckligt mätt som helst. Har verkligen ingen aning om vart jag ska ta vägen just nu, så mätt är jag. Hah, har börjat eller jag gjorde det igår så började jag läsa varför gråter inte Emma? alla säger att den är hur bra som helst så jag var tvungen att beställa den, shit vad bra den är, kan verkligen inte slita mig ifrån den boken. Rekomenderar den starkt!

Annars då, min katt e sjukis hon är inte alls som hon brukar vara och det slutade liksom igår :( uschaa.. vet inte vad som är problemet förutom att nosen är varm, annars brukar den vara lite fuktig och så, kall. :-( Åh, ge mig min gamla katt tillbaka.

Min lilla bebis ligger och trycker mot nerver också så jag vet inte om jag kan ta mig någonstans, mina ben viker sig som bara den om jag försöker att resa på mig. Hah dumma :( men min BM sa att det var bara att stå ut den sista tiden som var kvar och tro mig, det kooommer jag. Det kommer vara så värt i slutändan. 


LOVE

JAG ÄLSKAR DIG<3

v. 35

Det var så längesen jag skrev något om graviditeten och ja..

Igår så gick jag in i vecka 35 och jag mår verkligen hur bra som helst. Barnet rör sig väldigt mycket fast nu får jag mer rejäla sparkar än lite småpuffar, han börjar bli stark nu. :-) Nu är det inte heller många veckor kvar tills det lilla pyret kommer ut till oss och jag känner mig mer och mer redo för att föda. Jag längtar så otroligt. 
Har inte gått upp så jätte mycket och det är sköönt, bara 8 kg och min BM tror inte heller att det kommer bli så mycket mer. SÅ SKÖNT! Fast vill helst behålla några av mina kilon när det är över. :)

10.37

Förlåt för en dålig uppdatering men på helgerna så är jag inte så duktig på att blogga eller överhuvudtaget sitta vid datorn. I alla fall, i helgen så har jag varit med min älskling och vi har väl inte gjort så mycket speciellt bara tagit det lugnt och umgåtts med varandra. Han flyttar ju även in till min nu nästa helg.
Igår var det kalas hemma hos oss och det firades med daimtårta och syltkakor, MUMS. Pappa fyllde ju år i torsdags så det är ju klart att han ska firas i helgen av mina mor och farföräldrar. :-)

Idag blir det även att jag ska städa mitt rum, ETT MÅSTE! Det ser förjävligt ut. Och om älskade ska komma hit på onsdag så är det nog dags för att han är lite mer pedant än vad jag är :D haha, bästa!

<3


Dag 3


Ja, vad ska man säga? Mina föräldrar är dom bästa i världen och jag skulle aldrig byta ut dom mot några andra. Jag vet inte hur tacksam jag är som har en mamma och pappa som alltid ställer upp oavsett hur mycket problem jag har orsakat i den familjen.

Min mamma, Kerstin är 55 år och är alltid där till hands när jag behöver henne. Det finns ingen tvekan om att hon skulle ta mig för givet, snarare tvärtom men jag ska bättra mig på det. JAG ska bli bättre och snällare mot henne.

Pappa, Göran 55 år och alltid den tryggaste jag vet. Oavsett hur många bråk jag har med honom så väger det aldrig upp allt skratt och humor som vi även har tillsammans. Min pappa är en av mina bästa vänner och vet verkligen hur jag funkar och vill mitt bästa. Ställer även upp för mig när jag behöver och hur många möten har inte han suttit på bara för min skull?

Mamma och pappa är faktiskt inte mina biologiska föräldrar, jag är adopterad. Men eftersom jag inte har någon kontakt med mina biologiska föräldrar och har ingen direkt "lust" att ta reda på vilka det är så ser jag verkligen min mamma och pappa som mina biologiska mamma och pappa. Det är dom som har funnits i hela mitt liv, hela min uppväxt och jag älskar dom över allt annat i denna värld. <3

Dag 2


Mitt nuvarande förhållande är min första riktiga kärlek. Jag har haft småförälskelser och har haft mina ups and downs men det jag lever i nu, det är verkligen något helt annat! Jag och Martin firar snart 2 år tillsammans och väntar oss en liten knodd. 2 år av riktig kärlek och trygghet. Även jag och Martin har haft det upp och ner och jag kan inte säga att det är hans fel det är många gånger jag som missförstår honom, att jag är avundsjuk, men att jag är det betyder bara att jag inte vill bli lämnad. Jag är rädd för att bli lämnad och övergiven av någon jag älskar.

Att få en sån kunskap om varandra är och stärker förhållandet, vi vet varandras brister och svagheter. Detta är min första och sista kärlek. JAG ÄLSKAR MARTIN!


Fixerad bebis

Lillkillen sparkar som tusan och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, haha för att jag blir kissnödig hur lätt som helst nu. Hah, igår var jag på MVC och allt såg jättefint ut. Min bebis är fixerad och jaa, nu är det bara att vänta av tiden. Jag är hur glad som heelst. Eller, jag vill att tiden ska gå fortare så att han kommer ut någon gång' hah :(
Idag blir det däremot att åka till Hölö vet inte riktigt när jag ska pysa hemifrån men det ordnar sig det med. Jag åker väl när jag är klar eller något. Bryyyy! Vet dock inte vad som händer när jag och älskling väl ses men nåt blir det väl. :-)

PEACE AND LOVE

Om 20 minuter ska jag pysa till tåget och jag hoppas innerligt att det går som det ska. I alla fall, ska möta upp syster och hennes son sen ska vi gå tillsammans till MVC och ja, göra det vi ska. SKOJS! Efter det blir det nog hem till mormor och morfar för att klippa både mig och Leo. Har dock inte så stor lust att klippa mig men det behövs hah :( i alla fall luggen som jag bara stör mig as mycket på. 

Jaa, annars så händer det inte så mycket mer, pappa fyller år så då kommer syrrans familj hit och äter och jag ska även göra tårta. GOTTI! :D Ne ni, nu måste jag slänga ner tvätten och sen börja röra mig, det är säkert svinhalt så bäst att var ute i god tid haha :) 

JUSTJAAA, förut för ca 1 år sen så fick jag ett par skit söta örhängen av min pojkvän, med peacemärket som jag förövrigt älskar! aa, och jag trodde att jag hade tappat dom för en dag var dom bara borta. Men så IDAG hittade jag dom i min gamla sminkväska. HUR GLAD BLEV INTE JAG TROOO?! :D

Blogga från mobilen

Idag blir det mvc och lyssna på min lilla älsklings hjärta. Kommer att bli hur mysigt som helst, längtar som en galning varje gång. :) till något som inte är lika roligt det är att min rygg har gått sönder totalt nu + foglossning på det! :-(

Onsdag

Fördriver tiden med att sitta och slöa på facebook och fixa mig. Hah, ska iväg idag med mamma och köpa present som jag skrev i något tidigare inlägg och ja, då känner jag att jag vill vara lite fin för att man bara sitter och dåsar hemma hela dagarna. Woho. Hoppas att jag kan tvinga med mamma till min syster då min fina gudson blir hela 10 månader. Helt otroligt vad tiden går fort. Men när jag väntar på min lilla älskling så känns det som tiden går jätte sakta. Hah :(

Ska alldeles snart fixa mitt hår och klä på mig haha får bli det vanliga, leggings och linne, kommer inte i något annat som är skönt eller sitter bra överhuvudtaget. :( Längtar tills imooorgon då jag ska till MVC wohooo är så taggad!! :D Får höra hur min lilla älsklings hjärta slår. Så finfint. :)

/

Dag 1


Ja som sagt, mitt namn är Malin och jag är 19 år, blir 20 i sommar. Jag bor hemma med mina föräldrar och snart kommer även min pojkvän att flytta in hos oss för att vi väntar ett barn tillsammans. Och eftersom vi inte har någon lägenhet så ska han få bo hos oss för att vara med barnet och även så att vi kan spara så i sommar så planeras det en flytt. Jag och min fästman har varit tillsammans i snart 22 månader och vi har varit förlovade i snart 21 månader. Jag är lycklig.

Innan jag blev gravid så gick jag på Rönninge gymnasium och läste först Teknik/IT treorna och då tog jag studenten också år 2011. Fick däremot inte ihop mina poäng så jag gick ett fjärde år fast med inriktining samhälle beteendevetenskap. Skrev dock ut mig för ca 2 veckor sen då jag inte kunde gå så mycket mer pågrundav min graviditet. 

30 dagar

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Denna ska jag försöka att följa nu i en månad :) skojs!

Tea

Är hur jävla trött som helst men ändå har jag sovit ganska mycket, eller nej det har jag inte alls. Jag somnade kring 3 för att det var lite strul och sen har jag typ sovit till 7 och sen vart det upp och nu sitter jag här. ;s bra morgon?! nej inte ett dugg.

Aja, nu dricker jag mitt te och äter choklad, vet inte varför för att jag känner en svag illamående som kommer krypandes. Uschaa.. men det är bara att bita ihop. Det är ju nåt braa!
Ikväll blir det att åka och köpa en present till papsen min eftersom det är hans dag imorgon så vi får hoppas att vi hittar nåt jag och mamma. Kanske svänger förbi min syster också men det är inget bestämt. 

Funderar på att göra en sån där lista igen, dag för dag.. ska bara hitta någon som är rolig! :-)


Sjuklingen + min fina pojke! <3

-

FATTAR INTE :'( JAG VILL BARA ATT DET SKA VARA ÖVER..

LIFE IS'NT EASY :'(

Henry Lloyd


Denna tröja har jag viljat ha i över ett år nu men ekonomin tillåter inte riktigt det. :-( så jag får väl suktas ytterligare några 10000 år innan jag införskaffar mig den :( haha

Hur funkar det?

Är i Rönninge och hur skönt är inte det?! att få sova i sin egna säng och kunna vända och vrida på sig hur mycket som helst utan att någon klagar, hah.. dock saknar jag ju min älskling även fast vi har det lite som vi har det just nu :-( OGILLA!

Vet inte riktigt vad som händer idag, jag har massor att göra egentligen men jag kommer ju aldrig orka det idag om saker och ting inte löser upp sig. Jag liksom har gått ner i en depp period nu så att a, jag vet inte.. :( någon gång under dagen så får jag väl reda på ifall det löser sig så tillsvidare får jag väl sysselsätta mig med... något?! vet inte ens vad jag ska göra, jag orkar inte det här. :(

På torsdag ska jag i alla fall till MVC ska bli skojs. Och den 1 mars ska jag till specialistmödravården, hah känns väldigt läskigt att dra dit liksom 3 dagar innan mitt BF men det blir nog bra. Hoppas jag.

Ska nog sluta att skriva nu innan jag börjar klaga meeer ;-(

Shantaram

Har just anlänt till Hölö och ska snart äta lite sen lunch. Vet inte riktigt vad som händer under tiden då vi väntar på att åka iväg igen, men antagligen blir det väl bara att chilla här hemma. Vi ska åka och äta på Noise ikväll typ någon thaimat ställe och sen efter det blir det att plocka upp hans bror som kommer med tåget. Så det blir nice.

Ska ge boken Shantaram en chans också, hah vet inte om jag orkar läsa den men den verkar huur bra som helst. Har lite svårt för tjocka böcker men vi får se vart det hamnar. :-)

bbeautiful

Är så jäklans trött men ändå är jag vaken?!
Hah, dumma mig?

Jag har i alla fall tryckt i mig frukost och ska snart eller inom en snar framtid tvätta håret och fixa mig. För klockan 1 ska jag träffa Lillis och hennes dotter. SKOJS! :-D och efter det ska jag träffa Martin, mysigt juu. Bästa fredag. Dock så missar jag min gudson idag men får träffa honom veckan som kommer. Min fina Leo hah :)

Skriver nog kanske innan jag pyser iväg.
PUSSEN

What to do?

Håller på att kolla igenom några Glee avsnitt och äter glass. Tror inte lillplutten tycker om kylan men haha vad mysigt det är när han rör sig! Annars idag har jag bara tagit det lugnt, verkligen gjort det haha är så jäkla trött! Men aa, har inte så mycket att skriva egentligen.
Imorgon ska jag i alla fall träffa Lillis och älsklingen min. Eller jag tror att det blir nåt med Lillis då vi kanske ska ta en fika eller något, var fan 3 år sen jag träffade henne sist så det ska bli skojs. Äntligen få träffa hennes dotter Tyra också, så jag längtar! :-)

Kollade lite på distanskurser med, alltså att jag pluggar någon enstaka kurs hemma, men vet inte riktigt. Jag måste i alla fall ha svenska B och det kan ju jag plugga hemma medans mammaledigheten pågår så att jag kan dra ut i arbetslivet efter? Jag vet inte, får diskutera det lite närmre med älskling och vad han tycker, just nu vet jag varken vad jag vill. Visst så kommer jag att vara hemma med min son så mycket som möjligt men jag vet inte liksom vad ska jag göra på dagarna då han sover? Han kommer ju troligen inte vara vaken hela tiden första tiden och ah, jag veet inte! :( Vet inte ens vad jag vill göra? :( Åååh.. pepp, pepp! :(

Kartellen

Nu har man tryckt i sig middag och jag bara väääntar tills timmarna går så att jag kan se fotboll. Men vad ska man fördriva tiden med? :( jag som inte ha rnågot vettigt att göra alls! Inte okej. Det blir väl att sitta här, like always och kanske prata med någon skojs människa som vill ta sig tid att prata me mig haha.. usch fett emo jag låter. :)

Nåja, har bara varit hemma så har inte så mycket att skriva utan att jag bara TAGGAR till inför fotbollen då mitt älskade lag spelar, Real madrid. Det kommer bli mäktigt. Mitt fina lag. 

Nu, blire nog ett bad och läsa någon bra bok. Hoppas jag hittar nån bara. Sweet!

ICA MAXI

Nu har man kikat lite på Glee och har just tömt en låda som det var massor med skit i till älsklingen min. Vet inte vad som händer nuu, äta kanske? typ det ända jag gör.. :-)

Min lilla älskling ligger och sparkar och har sig och jag mår lite bättre än förut! :) BÄSTA JAG! längtar så as mycket till helgen då jag och älskling ska till ICA maxi och kolla på kläder till lillen våran. Det var typ extrapris på just kläder för nyfödda bebisar :D

Åh vad jag längtar efter att få hålla om min son för första gången! IIIH nu är det inte långt kvar.<3


Glee

God morgon

Har just tryckt i mig frukost och dricker nu te och kollar på Glee. Älskar den serien! Jag mår lite halvt dåligt idag, vet inte riktigt vad det är men jag känner mig lite yr så idag blir det bara att ta det lugnt!
Älsklingen sov hos mig från igår till idag och det var massa mys! :-D Saknar honom redan!

Tänkte mer säga att jag lever och att jag skriver sen. 

Puss :)

Update

Sitter och  trycker i mig massa frukost och lillen ligger och bökar runt i magen, hah trevlig morgon! :'D Igår så var jag på kurs med mamma om amning och det var rätt nice, gick mest för gemenskapen och för att liksom se vad dom sa. Skojs. :)
Idag blir deet att städa lite granna och senare så kommer min fina och sover hos mig. Riktigt mysigt. :-) längtar som en galning.
Justjaa.. nu har jag också tagit som ett slags avbrott i skolan, SKÖNT!
Snart städning - men nu FRUKOST!


Jag älskar dig, 21 månader tillsammans med dig min fina.<3

Babybox

För ett tag sedan så beställde jag en babybox som man kunde få gratis ifall man var gravid och boxen hämtade vi ut idag. Hah, fick lite blandade saker bl.a en hink, nappar och lite prover. Känner att det var värt att beställa den men skulle nog aldrig få för mig att köpa en speciell blöjhink om man inte fick den gratis. :-)

Nu ska jag snart gå ut och kolla på vagnen som vi har fått och sen ska jag kolla på lite korsstygn och älskling tar väl lite tid till att spela. Gos. :) Småttingarna har åkt till sin gammelmormor och gammelmorfar så att vi har liten "egen" tid. :-)

EverythingCause you're all I want, you're all I need
You're everything, everything

Volvo napp

God morgon alla kära!

Idag är det fredag och jag är huuur glad som helst, eller alltså det är bara hur skönt som helst att äntligen få träffa sin älskade igen. Vet dock inte när det blir men det gör inget då jag ska dra på stan en sväng innan han kommer. Hoppas att jag hittar det jag söker, hah men såg det igår så då borde det inte vara några problem. 

För övrigt när jag var på bilia förut så såg jag världens fräschaste napp som jag ska köpa, no matter what ;-) wie, men ja, snart blir det att fixa sig och sedan blire att bege sig mot södertälje! Det är nog det som händer idag.
Justjaa, kanske inte uppdaterar så mycket i helgen då vi ska umgås med hans brorsbarn och lite sånt dära så ja, det blir som det blir, men ska försöka att få till nåt inlägg. :)


Bild lånad av google!

En ängels tålamod

Var på bauhaus och hornbach med mamma och pappa nu ikväll och satan vad skojs det var.. hittade massor med prylar till lillkillen våran men jag köpte inte något, ska höra med älskling vad han säger om sakerna. Hah (a) annars så var det en JÄVLA idiot som körde liksom race på en parkering som var fullt med folk och bilar dessutom så var han inte ens 18 eller det såg inte ut som det!! Så irriterande!
Sitter nu och pratar med älskling och jag lääängtar tills imorgon SÅ otroligt mycket. Då ska jag träffa min fina och på lördag så ska jag och älsklings mamma pyssla hahaha :D LÄNGTAR :D!!
Nu blir det att glo på en ängels tålamod. Mysigt. :) <3

MVC

Har just eller för ett tag sedan kommit hem ifrån min syster, vi var tillsammans på MVC för att hon skulle fråga dom något och så passade hon på att va med mig där inne när jag ändå var själv. Mysigt. På MVC gick det  jättebra och min lilla växer så det knakar även magen har börjat att växa lite mer. Och förut så har dom sagt att min bebis kommer vara mindre än normalt men inte dååå han växer så fint så nu kommer han att vara normalstor! Jätte glada jag! :)

Annars idag så blir det väl att plocka lite i mitt rum och sådära, känner inte för att göra något speciellt så jag tänker bara vaaara! :) ta ett bad ska jag i alla fall. Tror jag. Blir att jag skrvier mer senare.

Peace and love


Facebook

Om ca 2 timmar blir jag upphämtad av älsklingen min så tar vi tillsammans bilen till Huddinge där förlossningskursen kommer att vara. Känns skönt att ta bilen idag då jag känner mig väldigt matt i kroppen. Ja, så vad ska man skriva, blir att äta nåt och sminka mig innan jag beger mig och sen hoppas jag att lillkillen vill sparka lite mer för det är SÅ gos!

Imorgon så har jag MVC besök vilket kommer vara supernice! :D längtar verkligen tills jag får höra mitt älskade barns hjärta. Så underbart. Jag tycker fortfarande det är jättesynd att min fina inte kan följa med, men han kämpar och sliter på sitt håll och jag är jätteglad för att han verkligen gör det här för oss. Vi kämpar tillsammans.

Att sitta på en pilatesboll är nog det bästa jag någonsin har gjort i mitt liv. 
Det är så förjääkla skönt för min rygg. Åh vad jag älskart!

Hjälp?

Nu är det snart dags för mig att skriva ut mig ifrån skolan, tanken var att jag skulle skriva ut mig nu slutet av januari alltså om 11 dagar ungefär, men jag känner mig inte fullt så pigg att gå till skolan längre, då jag har illamående, yrsel, ryggen värker som attans och massor annat. Jag känner mig helt nedsänkt. Jag måste nästan gå till skolan de här sista dagarna som är kvar-för pengarna. Jag ooorkar inte :-( vet inte hur jag ska göra.

Någon som har tips?! :(

Mitt BF datum är om ca 2 månader, den 4 mars. Så blandade känslor. Jag kan ju knappt andas längre. Vet inte hur jag ska bete mig. :-'(

11.59

Första tuggan på sin macka när man är riktigt jäkla hungrig är den bästa, haha var så förjäkla hungrig så tog mig lite frulle men när jag väl skulle ta de andra tuggorna tog det stopp. Jag klarade inte att äta något mer. Jag som alltid har ätit hur mycket som helst :( uschaa..!!

Idag så blire kurs för mig och älskling och det ska bli intressant! Hoppas att jag kan lugna nerverna lite. Är så fruktansvärt rädd. :-( åhåå.. vet inte någonting. :(

Nu ska jag väl fortsätta käka min frulle och sen... vet jag inte vad jag ska gööra.. :(
DEPPMODEJag saknar sommaren!

Nytt

Så nu har jag fixat min design lite granna och det känns väl lugnt än så länge, är väl lite små pill kvar men det tar jag när jag orkar. Ikväll vet jag inte vad som händer, mina föräldrar skulle till Haninge och jag måste skriva på papprerna till försäkringskassan, detta kommer ju ta år och daar! :( så jävla jobbigt.. men det skas göras, kanske blir ett bad också och sen vill jag ju även att älskling ska ringa mig, haha så mycket jag vill.. :(

Lill älsklingen min ligger och sparkar för fullt och det känns underbart. Att veta att det är ett tecken på liv. Imorgon ska jag och min stora älskling även på kurs i Huddinge, skojs. :)

<3

STÄDNING

Somnade om efter förra inlägget, haha så skönt! Sov i ca en timme och sen så ja, nu sitter jag hära, skönt värre. Har städat lite granna också måste ju hålla finfint tills min fina kommer.
Igår så sov älskling hos mig vilket jag tyckte var bra för att vi hade lite saker att prata om och nu känns det mycket bättre för oss båda. Vi gjorde även lite övningar som jag fick lära mig igår på kursen jag gick. HAHA det var skojs så nu ska jag eller vi öva på det så att jag klarar av värkarna ;D

Nej nu ska jag fortsätta städa och sedan ska jag börja sy tror jag :D

Puss hejs!JAG VANN PÅ ALIAS ;)!

Tips till gravida

Jag läcker, det blir fult på tröjan och man känner inte sig så fräsh kan ju jag tycka men då har jag kommit på en super idé eller inte jag, jag hittade det tipset på en annan blogg och tänkte dela med mig av det för det var hur bra som helst..

Men i alla fall, amningsinlägg kostar ju hur mycket som helst och jag känner inte att jag har råd att lägga ut så mycket pengar så jag tar trosskydd.. klipper ett i två bitar och lägger i min bh, riktigt bra tycker jag och nu läcker det inte heller igenom vilket jag kan tycka är riiktigt skönt.
Frågestund 1

Hur träffades du och din kille?
Vad var det som gjorde att du föll för hon om?
Hur länge har ni vart tsm?
Hur lång tid hade ni vart tsm innan du vart gravid?
vill du bli gravid fler gånger ?
har du några djur ?
Vad ska barnet heta?
Hur träffades du och din kille?
Jag och min pojkvän träffades i skolan kan man säga, vi gick i samma klass och en dag så bad jag honom att skicka ett par uppgifter till mig så jag gav honom min MSN adress och efter det så har vi pratat i stort sätt hela tiden med varandra, vi träffades och lärde känna varandra och den 17 april 2010 så beslutade vi oss för att bli Ett.

Vad var det som gjorde att du föll för honom?
Haha, hans humor och ärlighet. Dessutom var och är han ju charmig. Visste redan från första sekund att jag skulle falla för honom. 

Hur länge har ni vart tsm?
Snart har vi varit tillsammans i 21 månader.

Hur lång tid hade ni vart tsm innan du vart gravid?
Vi hade varit tillsammans i ca 15 månader om vi har räknat rätt. Men jag/vi visste inte om det förens vi hade vart tillsammans i ca 19 månader.

Vill du bli gravid fler gånger ?
Jag skulle gärna vilja bli gravid flera gånger men det får vänta!

Har du några djur ?
Japp, jag har en katt som är snart 3 år :)

Vad ska barnet heta?
Barnets namn blir Elias och han är beräknad att komma 4 mars 2012

FÖRJÄKLA LEDSEN

S Å J Ä K L A B E S V I K E N :-(

Ska på kurs idag och ja.. jag trodde att min kille kunde följa med men icke sa nicke. Han måste jobba.. ÅH jag som verkligen hade hoppats på detta!! Jag kommer vara den som är där SJÄLV medans alla andra är där med sin fucking partner :'(............... SKJUT MIG!

Solsidan

Idag så har jag och älskling bara varit hemma vilket är riktigt skönt. Har fått massage och lite sånt där. Senare om ca 40 minuter så sitter vi däremot i bilen påväg till hans farmor och farfar och ska äta lite. Gotti gott. :-) Sen efter det så hoppas jag att älskling vill se solsidan med mig haha, började kolla på säsong 2 nu på dagen men har ett par avsnitt kvar.

Imorgon ska vi till Rönninge men innan det så ska vi åka och kolla på en vagn, wihoo hoppas hoppas att den är braa och billig framför allt. Men det återstår och ser.. :)
Ne, nu ska jag göra mig klar det sista, vi hörs senare :)

/

Graviditet

Nu får ni inte ta det här fel, jag ska försöka att göra detta så bra som möjligt.

Jag vet att det är många där ute som så gärna vill bli gravida så jag ska inte klaga någonstans och det kommer jag defenitivt inte att göra, jag tänker bara berätta hur jag känner angående detta.

Så, vart ska man börja egentligen?
Allt som har med graviditeten att göra är hur underbar som helst, smärtorna man har kanske de flest inte alls upplever som något underbart men det gör jag, då vet jag att h*n har det okej där inne. Ett par rörelser är bara ett tecken på liv vilket jag tycker är mysigt.

Däremot finns det något som jag inte kan kontrollera, och det är dom där jäkla hormonerna. Jag vet inte hur många gånger jag har stört folk i min omgivning på grund av dessa förbaskadade känslor som kommer och styr. Människor blir ledsna på mig när jag bara är en, ja rent ut av sagt en bitterfitta. Och det är fullt förståligt!
Bara för att jag är gravid så ska jag absolut inte behandla andra illa, no way.. det finns inte ens på kartan. Men, att dessa hormoner faktiskt styr mig det är läskigt..

Är det bara jag som känner så, eller är det någon annan med liknande känslor? :/

Frågestund

Medans jag ska göra om bloggen nu så tänkte jag ha en frågestund, den avslutas en när jag anser att jag har lagom med frågor. :-)

Så kom igen nu, ställ vilka frågor ni vill, det finns inga dumma frågor.

Runway

Nu är jag i Hölö och jag vet inte riktigt hur jag mår. Har en sådan huvudvärk på ena sidan så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men hoppas att det går över snart. :/ Jag och älskling fick lite bebiskläder av hans mamma och dom är hur gulliga som helst hah, så söta! :-)

Annars ikväll så blir det nog att göra om min blogg om jag kommer på hur jag vill ha den, hah alltid ett jäkla problem att komma på nåt för mig :( men det blir bra..

/

hs

Ultraljudet gick hur bra som helst och vårt barn har växt ytill sig så pass bra att jag inte behöver göra så mycket mer än att bara vänta. Sitter nu på HS och väntar på mamma och sen kommer även min stora älskling till mig. :) massa mys!!

say my name

Natten som sagt var jobbig och nu är jag helt död, så jäkla trött! Men det är bara att bita ihop. Sitter ovh funderar på en ny design som jag vill göra men vet inte ens hur den ska se ut, vet bara att jag vill ha den ljus. Hah, bra där. Måste också tvätta mina penslar till mitt smink men jag orkaaar inte.. :( pest och pina.

Imorgon så ska jag och älskling på UL som jag skrev tidigare så vi får hoppas att allt ser finfint ut och sånt däära, efter det vet jag inte vad som händer, om han följer med hem eller inte. Blir väl bra oavsett vad som blis :-)-

blogg från mobil

Jag har legat vaken till och från hela natten och tänkt, tänkt på att jag faktiskt är lycklig och har det bra. Det sorgliga är att jag själv inte ser det varje gång. :(

-

Det gäller att prioritera det man tycker är viktigast i livet.


2 januari 2012

Fy tusan vad jag hatar att känna så här som jag faktiskt gör. Jag vill inte vara avundsjuk eller ta ut det över någon. Men om jag inte pratar om det så blir jag bara ledsen och helt orklös(?) vet inte hur jag ska ta mig igenom det här. Det finns dagar som är bättre än andra, men den senaste tiden så har ingen av dagarna varit bra. Jag vet att livet inte är någon dans på rosor men samtidigt kan jag inte förstå varför just jag blir straffad för detta. Så många frågor utan några svar. J A G H A T A R D E T T A.


Över till något helt annat då, idag går jag in i vecka 32+0, tiden går så fort nu och jag längtar så jäklans mycket tills just graviditeten är över, jag vill ha min lilla son i famnen. Jag vill ha nån som älskar just mig i närheten hela tiden. Har även gått upp 2 kg nu vilket är nice och ska på UL på onsdag. F U C K vad jag längtar fast ändå inte. Men det går nog bra.Nyårs kyssen


Denna skickade jag upp och önskade mig något som jag hoppas slår in av hela mitt hjärta!

Nytt år

Mitt nyårsfirande var väldigt roligt, vi var hemma hos älskling och spelade sällskapsspel och lite annat skojs. Tände även såna där lantor eller va dom heter så att man fick önska :D haha så underbart. Blev en del bilder men har inte lagt in dom ännu på datorn ska ta o göra det senare. 

Annars då, älsklingen min sov hos mig i natt och jag saknar honom redan :( så jäklans jobbigt men han och jag ses ju igen på onsdag. :D SKOJS!

Nu blire duschen! :)
RSS 2.0